Ako správne užívať TCM tinktúry Yaomedica

Tradičná čínska medicína (TCM) je holistický systém liečby, ktorý sa používa už tisíce rokov. Zameriava sa na rovnováhu a harmóniu v tele a považuje organizmus za celok, pričom jednotlivé symptómy sa vnímajú v súvislosti s celkovým stavom tela a mysle.

Ak sa náš organizmus z rovnováhy vychýli, a to sa môže stať celkom ľahko, na pomoc sú tu overené recepty TCM.

Značka Yaomedica vyrábaná v Českej republike ponúka tieto tradičné čínske recepty vo forme tinktúr. Sú známe svojou vysokou účinnosťou a kvalitou.

Prečo sú tinktúry Yaomedica tak obľúbené?

Základ kvalitného produktu pre zdravie je surovina. A na tom si v Yaomedica dávajú naozaj záležať. Kvalitné čínske byliny sú drvené na jemný prášok a macerované v alkohole až 1 mesiac. Macerát sa následne dynamizuje a už sa ďalej neriedi.

Vysoká účinnosť: Vysoká koncentrácia bylín zabezpečuje maximálnu účinnosť.

Kvalitné suroviny: Používané byliny sú starostlivo vyberané a spracované.

Dávkovanie a užívanie tinktúr Yaomedica

Dávkovanie tinktúr Yaomedica je jednoduché a prispôsobiteľné individuálnym potrebám.

Všeobecné odporúčania pre užívanie TCM tinktúr Yaomedica

Dospelí: 20-30 kvapiek 2-3 krát denne podľa vlastného uváženia.

Deti: Dávkovanie je potrebné konzultovať s odborníkom na základe veku a hmotnosti. Vyhľadajte skúseného terapeuta čínskej medicíny a poraďte sa o vhodnom postupe pre dieťa. Presne posúdiť zdravotný problém pomôže odborná diagnostika podľa pulzu, jazyka a celkového stavu dieťaťa.

Ako užívať tinktúry Yaomedica

Tinktúru je možné užívať priamo alebo ju zriediť v malom množstve vody či iného nápoja. Zmiernite tak chuť alkoholu a zároveň do rozriedite. Odporúča sa užívať tinktúru pred jedlom pre lepšiu absorpciu. Prispôsobte užívanie vášmu režimu dňa. Nie je potrebné dodržiavať úplne striktný časový harmonogram.

Ako dlho sa môžu užívať tinktúry Yaomedica

Trvanie užívania závisí od konkrétneho problému. Pre niektoré stavy môže byť potrebné dlhodobé užívanie. Vždy je to na vašom posúdení. Zistite ako sa cítite a podľa pokračujte v užívaní. Ak si nie ste istý, poraďte sa s terapeutom čínskej medicíny. Tinktúry je možné navzájom kombinovať. Neskúšajte ich naraz príliš mnoho, aby ste nestratili prehľad v tom, čo vám pomáha. Snažte sa rozpoznať signály vášho tela a porozumieť im.

Tradičná čínska medicína a tinktúry Yaomedica predstavujú efektívny a prírodný spôsob, ako podporiť zdravie a riešiť rôzne zdravotné problémy. Vysoká kvalita a účinnosť tinktúr sú dosiahnuté starostlivým výberom bylín a tradičnými postupmi. Dávkovanie je jednoduché a prispôsobiteľné individuálnym potrebám, čo robí tinktúry Yaomedica ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prirodzené riešenia pre svoje zdravie.