Ježibaba guľatohľavá - tinktúra z bylín T1
Kód: NAD070Súvisiaci tovar

Bylinný sprej s priaznivým účinkom na nervovú sústavu. Zmierňuje stres, tlak v hlave. uvoľňuje psychické napätie.

Dodajte svojej pokožke energiu a mladistvý vzhľad. Šípkový olej posilňuje jej pružnosť a zmierňuje tak viditeľné prejavy starnutia. Výživa pleti v každom veku, účinný proti...

Bylinný olej na všestranné použitie. Svaly, šlachy, kĺby, chrbát, pohybový aparát, nádcha, prechladnutie, kašel.
Podrobný popis
Tinktúra z ježibaby guľatohlavej je výnimočná v tom, že ako jedna z mála bylín sa používa pri poškodeniach nervového systému. Skutočne skvelá a na vzhľad krásna liečivá rastlina.
Užíva sa pri svalových atrofiách, periférnych obrnách, zápaloch nervov, poruchách vedenia vzruchov nervovými vláknam - najmä po úrazoch.
Užíva sa pri obnove činnosti nervových vlákien a mozgových centier
Uplatní sa aj pri obrnách a ťažších úrazoch, zápaloch miechy, po encefalytíde.
Keďže pri borelióze takmer vždy dochádza k určitému poškodeniu nervov a nervovej sústavy, je ježibaba guľatohlavá nenahraditeľná pri doliečovaní boreliózy alebo po prekonanej borelióze v kombinácii s javorom poľným P17.
Taktiež je súčasťou bylinkových kúr užívaných pri borelióze.
Pri zápale trojklanného nervu sa odporúča užívať s bylinným ľubovníkom T40 a púčikovým javorom P17.
Ak potrebujete stimulovať srdcový sval alebo máte problémy s vysokým krvným tlakom, môžete taktiež použiť túto výnimočnú bylinku.
Zloženie: macerát ježibaby guľatohlavej v 40% alkohole.
Dávkovanie: po pretrepaní 9 kvapiek 3x denne. Denná dávka 27 kvapiek.
Upozornenia: neprekračujte odporúčanú dennú dávku, nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy, nie je náhrada rozmanitej stravy, skladujte mimo dosahu malých detí, skladujte pri teplote do 28°C.
Nariadenie Komisie EÚ č. 432/2012 (z dňa 16. mája 2012), ktoré platí od 14.12.2012 nám neumožňuje uvádzať účinky produktov na ľudský organizmus.

Posilňujúca polievka so zmesou bylín na obnovenie energie po chorobe, pôrode, strese, nadmernej záťaži. Používa sa ako samostatný vývar alebo ako súčasť polievky.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.