Tinkturka Pestrec mariánsky Panakeia 100ml
Kód: PNK576Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tinktúra Pestrec mariánsky
Odborná literatúra uvádza: antioxidant, imunita, pečeň, regenerácia pečene, tvorba distribúcia žlče, hladina cukru a cholesterol, hepatitída B a C, cirhóza pečene, steatóza pečene, mononukleóza, žlčníkové kamene, intoxikácia alkoholom, drogami alebo hubami, poškodenie pečene kvôli uživaniu liekov, regenerácia tkaniva pečene
Nariadenie Komisie EÚ č. 432/2012 (z dňa 16. mája 2012), ktoré platí od 14.12.2012 nám neumožňuje uvádzať účinky produktov na ľudský organizmus
Odporúčame pozrieť účinky tinktúry v herbári.
Vyrobené na Slovensku, registrované na ÚRZSR
Zloženie: Destilovaná voda, etanol (alk.35%obj.), výťažok z pestreca mariánskeho.
Dávkovanie: 3x20 kvapiek denne pol hodinu pred jedlom,zapiť vodou
Upozornenie:
doplnok stravy
Neslúži ako náhrada pestrej stravy.
Nie je určené deťom do 3 rokov. Ukladajte na bezpečnom mieste mimo dosahu detí.
Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte v tme a suchu.
![parazin](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cinska-medicina.sk/user/shop/detail/1895_parazin.jpg?61e6c5f0
)
Parazin je jedinečný prírodný prípravok proti parazitom v organizme. Je zložený z bylín, ktoré majú prirodzene antitiparazitické a antibakteriálne pôsobenie.
![Židovská čerešňa - tinktúra z bylín T47 (Objem 50 ml)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cinska-medicina.sk/user/shop/detail/1532_zidovska-ceresna-tinktura-z-bylin-t47--objem-50-ml-.jpg?61e6c5f0
)
Tinktúra z machovky čerešňovej, ľudovo židovskej čerešne svoje využitie nachádza najmä pri dne, pri čistení kĺbov od kryštálikov kyseliny močovej .
![Kúra K26A akné - Naděje (Objem 175 ml)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cinska-medicina.sk/user/shop/detail/1646_kura-k26a-akne-nadeje--objem-175-ml-.jpg?61e6c5f0
)
Pokračovacia kúra z tinktúr, ktoré sa užívajú pri akné a problémoch s pokožkou. Vo väčšine prípadov sa čoskoro dostavuje priaznivý efekt v podobe čistejšej pleti.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.