Kvalita produktov v našej ponuke.

Ak ste rozhodli vyskúšať čínsku medicínu, určite sa zaujímate aj o kvalitu produktov. V Číne je pestovanie bylín a výroba čínsky wanov veľmi rozšírená a existuje množstvo výrobcov, ktorí ponúkajú rôznu kvalitu. Tak ako môžete nájsť veľmi kvalitné produkty, takisto existujú také, ktoré sú z nekvalitných bylín alebo obsahujú rôzne prímesy, ktoré sú pre organizmus nevhodné. Takéto produkty nemusia dosahovať požadovanú účinnosť. Čínske wany sú veľmi premyslené a sofistikované výživové doplnky overené tisícročnou tradíciou TCM. No na kvalitu, čistotu a účinnosť bylín sa nesmie zabúdať.

Keďže už aj v Európe ľudia objavili ako môžu čínske byliny harmonizovať organizmus, stáva sa aj u nás čínska medicína obľúbenou voľbou ako si pomôcť pri rôznych symptómoch.

Na čo by ste mali prihliadať pri výbere produktov

Zistite si, kto je výrobca a kde sa wany vyrábajú.

Zistite či sú testované na čistotu a škodlivé látky, prípadne aké certifikáty má výrobca.

Kupujte od overených predajcov, ktorí sa problematikou zaoberajú, rozumejú jej a ponúkajú kvalitné produkty.

Čínske wany v našej ponuke

TCM Herbs - český výrobca, ktorý dováža byliny z Číny a vyrába tablety v Belgicku vo firme Medichin. Následne je každá šarža testovaná v akreditovaných laboratóriách Phytax vo Švajčiarsku. Testuje sa napr. prítomnosť ťažkých kovov, antibiotík, kortikoidov, baktérií, plesní kvasiniek.

Lanzhou Taibao - čínske bylinné wany (guličky) vyrobené v Číne vo fabrike Lanzhou Taibao. Výrobca má certifikát GMP, ktorý ho oprávňuje dovážať wany do EÚ. Bylinné zmesy sú testované na mikrobiologickú nezávadnosť a prítomnosť ťažkých kovov. Vykonáva sa chemická analýza obsahu.

Mycomedica - český výrobca produktov z čínsky húb a byliniek s dlhoročnou praxou a skúsenými teraputmi čínskej medicíny. Produkty sú vyrobené podľa tradičným čínskych receptúr. Rozsiahle testy (na pesticídy, ťažké kovy, mikroorganizmy, polycyklické aromatické uhľovodíky) na použitú hubovú surovinu a byliny sú vykonávané v nemeckom laboratóriu Agrolab. Finálna výroba produktov prebieha za najprísnejších hygienických podmienok v Českej republike. Pri výrobe sa dodržiavajú štandardy ISO 9001/2009, certifikované HACCP a systém kvality IFS.

YaoMedica - tinktúry z čínskych bylín podľa tradičných receptúr. Výrobcom je česká firma Mycomedica (viď vyššie)

Henan Wanxi - čínske wany (guličky) vyrobené v Číne vo fabrike Henan Wanxi s certifikátom GMP (Good Manufacture Practice), ktorý oprávňuje dovážať výrobky do EÚ, Japonska a USA.

MRL Mycology Research Laboratories Ltd. Výrobca čínsky húb, ktoré sú pestované na bio substráte a spracúvajú sa špeciálnou technológiou, aby nedochádzalo k strate účinnosti. Biomasa od spoločnosti MRL má BIO certifikát vydaný spoločnosťou Quality Assurance International

Eshop Čínska medicína.sk funguje už viac ako 10 rokov. Produkty v našej ponuke sú dlhodobo na trhu a sú odskúšané množstvom zákazníkov. S uvedenými značkami pracujeme dlhodobo a máme výborné spätné väzby od zákazníkov.