Ako si pomôcť v boji proti vírusom

Boj s vírusmi je často náročný a zväčša neexistujú účinné lieky, ktoré stopercentne fungujú. Namiesto liekov plných chémie sa tak oplatí využiť silu prírody, ktorá dokáže pri boji s mnohými častými vírusmi významne pomôcť!

Sila liečivých byliniek je oceňovaná už odjakživa. Na svete existuje nespočetné množstvo bylín, ktoré obsahujú cenné látky posilňujúce imunitu. S pomocou týchto látok dokáže telo efektívnejšie bojovať proti vírusovým a bakteriálnym ochoreniam. Otázka ale znie, v akej podobe môžete tieto liečivé bylinky dostať do organizmu. Jedným z najpopulárnejších riešení sú tinktúry, ktoré obsahujú vysokú koncentráciu bylinných extraktov. Pri boji s infekciami a bakteriálnymi ochoreniami je dobré využiť napríklad tinktúru z púčikov Kapucínky. Pri chrípkach, angíne, herpesoch a aftách vsaďte na tinktúru Grapefruitové semienko.

Veľmi dobrým riešením sú aj tinktúry namiešané z viacerých druhov bylín, ktoré pomáhajú pri špecifických problémoch. Napríklad, Zlatica Mix určený na pomoc pri vírusových ochoreniach a podporu obranyschopnosti organizmu. Pri silných virózach, zápaloch priedušiek a nachladnutiach sa odporúča tinktúra Mukolyt SV17. V neposlednom rade, pri vírusových a bakteriálnych ochoreniach horných dýchacích ciest môžete využiť účinnú tinktúru z bylín Respiro.

FotkyFoto_5530054_S

Vyskúšajte čínsku medicínu!
Číňania sú priekopníci vo využívaní rastlín a bylín, nečudo tak, že čínske bylinné zmesi na podporu pri liečbe vírusových a bakteriálnych ochorení sú známe a využívané po celom svete. Vhodné sú aj na prevenciu pred ochoreniami a posilnenie organizmu. Ako dlhodobá prevencia poslúži Nápoj čínskych mudrcov, ktorý čistí hlien a posilňuje slezinovú energiu čchi. Vyskúšať môžete aj Nápoj strieborného vetra, ktorý z tela vylúči škodlivý vietor. Bylinná zmes Zrodenie Félixa zas ochladzuje horúčosť pľúc a žalúdka.

Pri virózach, chrípkach a problémoch s dýchacími cestami ponúka čínska medicína aj účinné bylinné zmesi Chlad rannej hmly Krehkosť zvinutého lístku.

Podpora organizmu pomocou bylinných zmesí a tinktúr je vhodná najmä v aktuálnom období chrípok. Vyskúšajte ich a zostaňte zdraví ako rybičky!