MedoReishi Mycomedica

Kód: MYC050
Novinka
Neohodnotené
Značka: MycoMedica
€12,60
3 – 5 dní
Obsah
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Kvalitný český med obohatený o reishi a acerolu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Využili sme prírodné poklady tradičnej čínskej medicíny a vysoko kvalitný český med. Med sme obohatili o extrakty z huby reishi a aceroly. Na výrobu tohto medu používame kvetový med zo Včelí farmy Rokytník, z nedotknutej ekologicky unikátnej krajiny CHKO Broumovsko, teda z oblasti nezaťaženej priemyslom. Pýši sa radom ocenení vrátane značky Regionálna potravina.

Med je skvelá, pre telo prospešná potravina, po ktorej je dobré siahnuť nielen pri problémoch spojených s nástupom zimy, ale aj preventívne na zvýšenie odolnosti a ako zdroj dôležitých vitamínov, minerálov a aminokyselín.

Táto všestranná prírodná látka sa používa v tradičnej medicíne po tisíce rokov rovnako ako huby a bylinky tradičnej čínskej medicíny. To nás inšpirovalo k vytvoreniu radu veľmi kvalitných medov obohatených o extrakty z tých najsilnejších medicinálnych húb a preverených bylín.

Druh a pôvod medu má zásadný vplyv na to, ako efektívne ovplyvní rovnováhu organizmu. Preto sme sa rozhodli pre medy z farmy Rokytník, ktorá sa špecializuje na výrobu veľmi kvalitných medov z ekologicky nezaťažených lesov a lúk.

Hmotnosť obsahu: 400g

Zloženie:
med kvetový pastový - 95% (krajina pôvodu ČR)
Acerola (Malpighia glabra) extrakt z plodu 25% vitamínu C - 3%
lesklokôrka lesklá (Ganoderma lucidum) extrakt z plodnice min. 30% polysacharidov, min. 4% triterpénov - 2%
 
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1480 kJ/353 kcal
Tuky <0,1 g
  z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
sacharidy 86,7g
  z toho cukry 78g
Vláknina <0,5g
bielkoviny 0,27g
soľ 0,015g
 
Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Lesklokôrka lesklá (Reishi, Ganoderma lucidum)

Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém
Normálna funkcia obehovej sústavy
Normálna hladina cholesterolu v krvi
 
Viac informácií o Reishi nájdete vo verejne dostupných zdrojoch na internete.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: